GRATIS MINIKURS ONLINE

HELT  UNDERLIV


Upplev hur du med hjälp av effektiva kroppsbaserade metoder kan lindra underlivssmärta och överspändhet i bäckenbotten och börja tycka om ditt underliv igen

27:e september - 1:a oktober

ANMÄL DIG

GRATIS MINIKURS ONLINE

HELT UNDERLIV


Upplev hur du med hjälp av effektiva kroppsbaserade metoder kan lindra underlivssmärta och överspändhet i bäckenbotten och börja tycka om ditt underliv igen


27:e september -
1:a oktober

ANMÄL DIG

Vad du kommer att lära dig under den här gratis kursen:

 • Kraftfulla kroppsbaserade metoder som gör att du tryggt kan skapa kontakt med och slappna av i ditt underliv, utan att ens behöva arbeta direkt med underlivet

 • Hur du med hjälp av trygghetsövningar som lugnar nervsystemet, kan få smärtlindring och få din bäckenbotten att slappna av

 • Hur du genom att stimulera din vagusnerv kan få muskelspändhet, smärta och oro att försvinna

 • Hur du mjukt och säkert kan hitta tillbaka till skonsam rörelse utan att trigga ökad smärta eller överspändhet i bäckenbotten

 • Hur du med hjälp av självmedkänsla och självkärlek kan börja tycka om dig själv och ditt underliv igen

Den här kursen är för kvinnor/personer med vagina som:

 • Har smärta och spändhet i underlivet och bäckenbotten, vilket även kan orsaka en känsla av irritation eller sveda. Smärta och spändhet i bäckenbotten kan vara närvarande vid vaginism, vulvodyni, förlossningsskador, endometrios, långvarig stress, skadad svanskota eller olika trauman.
 • Vill lära sig effektiva verktyg för att kunna minska underlivssmärta och överspändhet i bäckenbotten för att må bättre.

Kursen passar inte för personer med foglossning/
graviditetsrelaterad bäckensmärta.

Kursens upplägg:

 • Varje morgon kommer du att få prova på kroppsbaserade övningar för att skapa kontakt med ditt underliv, lindra smärta och få din bäckenbotten att slappna av (15 minuter).

 • Varje eftermiddag håller jag en föreläsning och en frågestund live i vår Facebookgrupp (30-45 minuter).

 •  Kursen kommer att ske i en privat Facebookgrupp. Det krävs alltså att du har ett Facebookkonto för att kunna delta.

 •  Filmerna ligger kvar i Facebookgruppen till och med 10:e oktober så du kan ta övningarna i din takt.

Hej, jag heter Frida Trönnberg

Jag hjälper kvinnor som har underlivssmärta och spändhet i bäckenbotten att bryta smärtcykeln och börja njuta av livet igen. 

Jag fick en förlossningsskada när min dotter föddes. Eftersom knipträningen jag fick ordinerad av vården endast gjorde mig sämre (på grund av att jag var överspänd i bäckenbotten) sökte jag mig utanför Sverige och fann andra övningar som fick min smärta att försvinna.

Jag arbetar med ett helhetsperspektiv genom att kombinera kroppsbaserade metoder som lugnar nervsystemet med avslappningsövningar för bäckenbotten.

Efter mitt förlossningstrauma led jag av kraftig underlivssmärta i åtta månader. Jag lovade mig själv att när jag väl hade läkt och blivit smärtfri så skulle jag hjälpa andra kvinnor, såsom dig, att göra detsamma.

Är du redo att hitta tillbaka till ditt underliv, lindra underlivssmärta och spändhet i din bäckenbotten så registrera dig i så fall på den här gratis minikursen som pågår 27:e september till 1:a oktober.

ANMÄL DIG GRATIS