185,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
Hxehippiqzurpyqxj0ly kajabi offer stark utan knip drop in

Drop in yogaklass

En yogaklass för att stärka en spänd bäckenbotten

Du betalar bara för klassen och dyker upp live eller tittar på inspelningen efteråt. Du har tillgång till inspelningen under 30 dagar till och med 23:e juli. Genom drop in yoga anmäler du dig inte till någon längre kurs utan du kan välja att gå på de klasser som har ett visst tema som tilltalar dig.

Tema: Stark utan knip

Har du fått höra att du bara ska knipa lite till så kommer dina problem försvinna? Du kniper och kniper men problemen är kvar eller blir till och med värre!

Om det enda verktyg du har är knipträning kommer du att använda dig av det för att försöka bota alla möjliga underlivsproblem. Detta ger sanning till ordspråket: Om du endast har en hammare så ser allt ut som en spik.

Om knipträning inte fungerar för dig behövs en annan approach.

Jag använder mig av yoga för att hjälpa kvinnor att stärka sin bäckenbotten, sänka stress och minska överspändhet i bäckenbotten (som många gånger kan bero på för intensiv knipträning).

För att bäckenbotten ska fungera optimalt krävs inte bara en flexibel och stark bäckenbotten, utan att andningen är funktionell, att hållningen är god, att höfter, säte och fötter är rörliga och starka. Dessutom krävs att du kan hantera buktrycket på ett bra sätt.

God bäckenbottenhälsa är uppbyggt på dessa pelare och vi behöver jobba med samtliga för att bäckenbotten ska må så bra som möjligt.

Vem är klassen för?

Yogaklassen riktar sig till kvinnor som är spända i bäckenbotten och som vill lära sig stärka sin bäckenbotten på ett skonsamt sätt utan att knipträna. Tecken på att bäckenbotten är spänd är smärta i underliv, svanskota, höfter, ljumskar, kissnödighetskänsla, smärta vid samlag, gynundersökning eller av att föra in en tampong/menskopp.

Det är bra om du har övat på avslappning i bäckenbotten ett tag innan (gärna via mina övningar på Instagram heltunderliv).

Upplägg för drop in yoga:

  • 60 minuters yoga+15 min frågestund. Du får inspelningen direkt i inkorgen och kan se om den hur många gånger som helst fram till 23:e juli.

Återbetalning gäller ej.

Om du har köpt kurser/produkter av mig tidigare behöver du logga in med ditt lösenord som du skapade vid det köpet. 

OBS att du behöver tillåta ditt bankkort för "alla" internetbetalningar i din mobilbank då jag använder den globala betaltjänsten Stripe för onlinebetalningar.