150,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
2mqyq1gztlk6iqyjmaox kajabi

Drop in yogaklass 11:e augusti

Du betalar bara för klassen och dyker upp live eller tittar på inspelningen efteråt. Du har tillgång till inspelningen under 30 dagar till och med 11:e september. Genom drop in yoga anmäler du dig inte till någon längre kurs utan du kan välja att gå på de klasser som har ett visst tema som tilltalar dig.

Tema: Yoga som smärtlindring

Vid långvarig smärta känner man sig ofta inte trygg och vill fly från den egna kroppen. Du kanske upplever att din kropp har svikit dig och att kroppen, som en gång var en trygg plats, nu är ett fängelse eller en krigszon.

Att känna sig inlåst i en kropp som inte fungerar som man vill, gör ofta att man känner sig ledsen, frustrerad och besviken, vilket ytterligare ökar stressresponsen, och således också muskelspändheten, i kroppen.

Om det finns smärta i ditt underliv, åtföljs det alltid av muskelspänningar. Om du lägger handen på en varm platta kommer du reflexmässigt att dra undan handen. Samma sak sker när du har ont i underlivet: bäckenbottenmusklerna kommer instinktivt att dra ihop sig för att skydda dig.

När du har haft ont i underlivet en längre tid har din hjärna anpassat sig till att förvänta sig att området är i fara och det skickar därför ut smärtsignaler hela tiden även fast vävnaden är läkt.

Med en mjuk yogapraktik kan vi upptäcka vilka rörelser som är smärtfria och förändra hjärnans förväntningar på att en viss rörelse kommer att leda till smärta. På det sättet omprogrammerar vi hjärnan och lugnar nervsystemet så att stressresponsen och smärtan minskar.

Förutom att ge smärtlindring, kan yogan mjukt sträcka ut spända muskler så att du blir rörligare och även starkare.

Det finns mycket forskning som visar att yoga och mindfulness minskar kronisk smärta, trötthet och katastroftankar samt ökar livskvaliteten hos dessa patienter. 

Under den här yogaklassen kommer jag att visa dig effektiva tekniker som ger dig smärtlindring.

Vem är klassen för?

Yogaklassen riktar sig till kvinnor som har smärta i bäckenbotten eller underlivet och som vill lära sig värdefulla verktyg för att minska den smärtan.

I den här yogaklassen kommer vi att fokusera på andningsövningar, meditation, mindfulness och mjuka yogapositioner så att du får smärtlindring och kan röra dig lättare.

Vi kommer även fokusera på att nedreglera nervsystemet och att slappna av i musklerna i och runt bäckenet.

Upplägg för drop in yoga:

  • 60 minuters yoga+15 min frågestund 11:e augusti kl.20.00. Du får inspelningen direkt i inkorgen och kan se om den hur många gånger som helst fram till 11:e september.

Du har rätt till full återbetalning om du senast meddelar mig att du vill avboka dagen innan klassen.

Om du har köpt kurser/produkter av mig tidigare behöver du logga in med ditt lösenord som du skapade vid det köpet. 

OBS att du behöver tillåta ditt bankkort för "alla" internetbetalningar i din mobilbank då jag använder den globala betaltjänsten Stripe för onlinebetalningar.