GRATIS E-BOK

Slappna av i din bäckenbotten med tre effektiva övningar


Ladda ned e-boken och lär dig enkla verktyg som snabbt minskar spändhet och värk i bäckenet  

LADDA NED E-BOKEN NU

I DEN HÄR GRATIS GUIDEN FÅR DU:

✔️De tre viktigaste övningarna för att omedelbart minska spändhet och värk i bäckenet.

✔️Stressreducerande yogatekniker för att sänka stressnivån och bryta smärtcykeln

✔️Lära dig hur du kopplar samman bäckenbotten med din diafragma så att du med varje andetag i vardagen minskar spändhet och värk i bäckenet.

✔️ Veta hur du med hjälp yttre triggerpunktsmassage kan komma åt och massera bäckenbottens muskler vilket ger omedelbar smärtlindring.

✔️En skön viloposition som mjukt sträcker ut bäckenet och lugnar nervsystemet så att spändheten minskar och du kan få ro.

Hej!

Mitt namn är Frida Trönnberg och jag hjälper kvinnor som är överspända i bäckenbotten. Jag fick en förlossningsskada när min dotter föddes 2018.

Eftersom knipträningen jag fick ordinerad av vården endast gjorde mig sämre (på grund av att jag var överspänd) sökte jag mig utanför Sverige och fann andra övningar, som tillsammans med yoga, har gjort mig återställd.

Jag är Sveriges första yogalärare som har specialinriktning mot bäckenbotten och jag viger nu mitt liv åt att hjälpa kvinnor som är i en likadan situation som jag en gång var.

Överspändhet i bäckenet kan orsaka en mängd olika problem så som kissnödighetskänsla, smärta i underlivet, ljumskar eller svanskotan, ont av att sitta, svårigheter att kissa/bajsa, långvarig förstoppning eller ont vid samlag.

Knipträning gör ofta symptomen värre eftersom musklerna redan är spända. Istället behöver man lära sig att slappna av i bäckenet. Den här gratis e-boken kommer hjälpa dig med det.

Att minska spändhet och smärta i bäckenet behöver inte vara komplicerat. Du behöver bara veta hur du ska göra.

Vill du också lära dig hur du minskar spändhet och värk i bäckenet? Börja då med att ladda ned e-boken gratis nu.

SKICKA MIG E-BOKEN GRATIS!